De Kathedraal « anna dot

anna dot

De Kathedraal

Estel Boada
Daniel Moreno
Anna Dot

1st act: Foundations and the First Stone
2nd act: Rose Window
Musical: De Kathedraal. Het verhall van de bouw
2014
Nau Estruch, Sabadell

[CAT]
El projecte “De Kathedraal” parteix del llibre homònim de l’il·lustrador David Macaulay, en el que s’ensenyen els passos a seguir per a la construcció d’una catedral gòtica prenent com a exemple les catedrals belgues i holandeses.

El primer dia que vam arribar al taller de NauEstruch només teníem aquest llibre, així que vam començar a treballar sobre aquest. Vam decidir que construiríem una catedral a escala el nostre taller. Com que ens resulta impossible edificar-ne una de veritat, el que farem és evocar accions pròpies del procés de construcció d’una catedral.

[ESP]
El proyecto “De Kathedraal” parte del libro homónimo del ilustrador David Macaulay, en el que se enseñan los pasos a seguir para la construcción de una catedral gótica tomando como ejemplo las catedrales belgas y holandesas.

El primer día que llegamos al taller de NauEstruch solo teníamos este libro, así que empezamos a trabajar sobre éste. Decidimos que íbamos a construir una catedral tomando como referencia las dimensiones de nuestro taller. Como nos resulta imposible edificar una catedral de verdad, lo que finalmente hacemos es evocar acciones propias del proceso de construcción de una catedral.

[ENG]
The project “De Kathedraal” is based in the homonymous book made by the illustrator David Macaulay, in which it is explained how to build a gothic cathedral taking as examples belgian and dutch cathedrals.

On the first day in our studio at NauEstruch we only had this book, so we started working on it. We decided that we were going to build a cathedral that could fit inside our studio and that we would do it not by trying to build a real cathedral but by evoking actions that are representatives of the building process of a cathedral.