Goethe zum Vergnügen « anna dot

anna dot

Goethe zum Vergnügen

Lecture in German and Catalan (2014) and video (2015)

 

[CAT]

Un exemplar del llibre “Goethe zum Vergnügen” (“Goethe per entretenir-se”) va ser testimoni d’una experiència en la que un subjecte amb poc domini del’alemany es va trobar esperant durant més de dues hores a un aparcament de la ciutat de Köln, Alemanya, perquè el seu cotxe no s’engegava. Casualment l’única cosa que tenia per passar l’estona era aquest llibre.

Durant la lectura, records de trucades a assegurances de cotxes, a amics i a familiars són pronunciats entremig de lectures entretallades de fragments del llibre “Goethe zum Vergnügen”.

[ESP]

Un ejemplar del libro “Goethe zum Vergnügen” (“Goethe por placer”) fue testimonio de una experiencia en la que un sujeto con poco dominio del alemán tuvo que esperar más de dos horas en un apacamiento de la ciudad de Köln, Alemania, porque no podía encender su coche. Lo único que tenía para entretenerse era este libro.

Durante la lectura, recuerdos de llamadas a aseguradoras de coches, a amigos y a familiares son pronunciados en medio de lecturas entrecortadas de fragmentos del libro “Goethe zum Vergnügen”.

[ENG]
An exemplar of the book “Goethe zum Vergnügen” (“Goethe for pleasure”) was present during a experience in which a subject, who didn’t have a good knowledge of German, had to wait in a car-parking in Köln, Germany, for more than two hours because she couldn’t start her car. This book was her only distraction.

During the lecture, phonecalls to car insurance companies, friends and relatives are pronounced in between the reading of excerpts of the book “Goethe zum Vergnügen”.