Reaparició « anna dot

anna dot

Reaparició

2017
amb: Caterina Almirall, Oriol Dot, Palma Lombardo, Blai Marginedas i Daniel Moreno Roldán.

[CAT]
Un grup de persones travessen una roureda centenària de la Vall de Bianya per un camí. De lluny veuen com 5 persones caminen en direcció a ells. En un determinat moment les 5 persones llunyanes s’aturen i es miren el grup de caminants. No s’aproximen prou com per veure’s amb claredat els uns als altres i s’aguanten la mirada durant una estona.
L’acció s’acaba quan el grup de caminants deixa de veure els 5 personatges que han aparegut en la llunyania.

El títol “Reaparició” és una referència directa a l’acció “Aparició” que el 13 de març de 1976 el grup Accions Col·lectives va portar a terme a les afores de Moscú.

[ESP]
Un grupo de personas atraviesan un robledal centenario de la Vall de Bianya por un camino. De lejos ven como 5 personas caminan en dirección a ellos. En un cierto punto las 5 personas lejanas se paran y miran al grupo de caminantes. No se acercan lo suficiente como para verse con claridad los unos a los otros y se aguantan la mirada por un rato.
La acción termina cuando el grupo de caminantes deja de ver a los 5 personajes que han aparecido en la lejanía.

El título “Reaparición” es una referencia directa a la acción “Aparición” que el 13 de marzo de 1976 el grupo Acciones Colectivas llevó a cabo a las afueras de Moscú.

[ENG]
A group of people follow a path across a centenarian oak forest in Vall de Bianya. They see 5 people from afar who walk towards them. At a certain moment, those 5 people stop walking and stare at the group. The distance between the ones and the others is big enough not to see the others clearly. They maintain mutual glances for a while.
The action finishes when the group of people on a path stop seeing the others.

The title “Reappearance” is a direct reference to the action entitled “Appearance” developed by Collective Actions on the 13th March, 1976, outside Moscow.

"Reaparició" Grup de caminants a la roureda. 14 i 15 d'octubre, a la Bianyal 2017.

“Reaparició”. Grup de caminants a la roureda. 14 i 15 d’octubre, a la Bianyal 2017. Foto: Marina Sáenz de Pablo.

 

"Reaparició". Amb Caterina Almirall, Oriol Dot, Palma Lombardo, Blai Marginedas i Daniel Moreno. 14 i 15 d'octubre, a la Bianyal 2017.

“Reaparició”. Amb Caterina Almirall, Oriol Dot, Palma Lombardo, Blai Marginedas i Daniel Moreno. 14 i 15 d’octubre, a la Bianyal 2017. Foto: Marina Sáenz de Pablo.

Agraïments infinits / Agradecimientos infinitos / My infinite thanks to: David Santaeulària, Associació Binari, Caterina Almirall, Oriol Dot, Palma Lombardo, Blai Marginedas, Daniel Moreno.