Siskin o un estudi especulatiu sobre la possibilitat d’un llenguatge de les plantes « anna dot

anna dot

Siskin o un estudi especulatiu sobre la possibilitat d’un llenguatge de les plantes

2018
Lectura i projecció.
Llegeix l’article! [.pdf]

Lectura de "Siskin o un estudi especulatiu sobre la possibilitat d'un llenguatge de les plantes". Museu Picasso, 11 de gener de 2018. Foto: Núria Gómez Gabriel.

Lectura de “Siskin o un estudi especulatiu sobre la possibilitat d’un llenguatge de les plantes”. Museu Picasso, 11 de gener de 2018. Foto: Núria Gómez Gabriel.

[CAT]
Lectura d’un article de ciència-ficció en el qual es presenten els primers resultats cubistes de la traducció automàtica de plantes del rus a l’anglès i s’apliquen a la interpretació del significat de les plantes d’interior que apareixen al quadre Matrimoni (1920), d’Olga Sacharoff.

[ESP]
Lectura de un artículo de ciencia-ficción en el cual se presentan los primeros resultados cubistas de la traducción automática de plantas del ruso al inglés y se aplican a la interpretación del significado de las plantas de interior que aparecen en el cuadro Matrimoni (1920), de Olga Sacharoff.

[ENG]
Presentation of a science-fiction paper with the first cubist results of the machine translation russian-english of plants. These are used to interpret of the meaning of the houseplants that appear in the painting Matrimoni (1920), by Olga Sacharoff.

Agraïments infinits/Agradecimientos infinitos/My infinite thanks to: Eduard Escoffet, Anna Guarro, Eva Marichalar Freixa, Jaume Coll i Mariné.