Acompanyar CURIOSES

Febrer – Juny 2024


Acompanyant del grup CURIOSES, el programa de formació transversal de l’ACVic.

 

En el seu període com a directora de l’ACVic, el Centre d’Arts Contemporànies de Vic, la Caterina Almirall va engegar un programa de formació transversal anomenat CURIOSES. El programa consistia en una sessió setmanal entre els mesos febrer i juny, de tres hores de durada, dedicada a curiosejar al voltant de l’art contemporani i les pràctiques artístiques. La Caterina ens va demanar a l’Ángela Palacios i a mi si podíem fer d’acompanyants del grup que s’havia apuntat a la formació. Un grup fantàstic format per unes set persones amb qui hem pogut fer visites als diferents espais artístics de Vic, amb qui hem pogut discutir sobre qüestions d’art, fer papiroflèxia, berenar, pensar, riure i aprendre coses juntes.

Com a “treball de final de curs”, les participants a la formació han creat un “Quadern CURIÓS” que reuneix i comparteix algunes de les experiències viscudes durant aquest semestre.

Us el podeu descarregar aquí.

Agraïments infinits: Caterina Almirall, Bruna Dinarès, Ángela Palacios, Ingrid Mas, Nadia Adillon, Núria Valls, Neus Villar, Quim Pons.